Hulp
Wanneer u geen extensie gebruikt worden alle populaire domeinen gecontroleerd.

Apple Servers

Dedicated Apple Xserve

Een eigen Xserve in een Nederlands datacenter zonder directe grote investeringen? Bij Webcolors webhosting kunt u voor een vast bedrag per maand een complete Xserve huren. Webcolors webhosting zorgt ervoor dat de hardware en het netwerk altijd in goede staat zijn en u de software helemaal zelf kunt inrichten. Xserve's zijn zeer krachtige servers van Apple. Onder andere te gebruiken voor de hosting van verschillende websites, video's, foto's, filmps, e-mail, FTP en alle andere standaard hosting elementen. Ook voor bijvoorbeeld de centrale opslag van al uw bedrijfsgegevens wanneer u veel medewerkers hebben die vaak op weg zijn.

Webcolors webhosting heeft ervaring in het hosten van Apple servers en is één van de weinige Nederlandse bedrijven waar u met een gerust hart uw Apple servers kunt hosten. Xserve servers zijn zeer krachtige machines. Zeker als cluster of als workgroup server is de Apple Xserve goed geschikt. Ook voor uw Webobjects, streaming media of 4D applicaties zijn dit de beste machines.

Uiteraard bieden wij u bij een Xserve alle ondersteuning die u nodig heeft. Webcolors webhosting biedt twee standaard configuraties. Voor andere configuraties maken we voor u graag een offerte op maat, neemt u daarvoor contact met ons op.

Server opties: XL XXL
Maandelijkse kosten Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Eenmalige kosten € 00,00 € 00,00
Processor 1x Xeon Quad Core
2.26 Ghz
2x Xeon Quad Core
2.26 Ghz
Geheugen 3 GB 6 GB
Harddisks 2x160 GB (S-ATA) 2x1 TB (S-ATA)
Voeding Enkele Redundante
Dataverkeer 100 GB 200 GB
IP adressen 2 2
 
Informatie
Informatie

Uw server wordt standaard geleverd met een Mac OS X Snow Leopard Server installatie.

Informatie