Hulp
Wanneer u geen extensie gebruikt worden alle populaire domeinen gecontroleerd.

VPS Hosting

Een virtual private server is een systeem om op een fysieke server meerdere 'virtuele' machines te implementeren. Virtualisatie maakt het mogelijk om op een fysieke server meerdere virtuele servers te gebruiken waardoor de fysieke server een veel groter deel van de tijd gebruikt wordt.

Daarnaast levert het gebruik van virtuele servers directe beveiliging; een gecompromitteerd VPS heeft geen consequenties voor andere VPS omgevingen op dezelfde (fysieke) machine, zoals dat bij webhosting normaal wel het geval is. Virtualisatie kan ook gebruikt worden om verschillende en niet-uitwisselbare besturingssystemen op dezelfde machine te draaien.

Voordelen van VPS bij Webcolors Webhosting

Eigen server omgeving

Door middel van Xen paravirtualisatie heeft u een eigen server omgeving, afgescheiden van anderen inclusief root-rechten.

 

Veilige dataopslag

Al uw data wordt centraal beveiligd door een SAN met een RAID 6 oplossing. Op deze manier wordt dataverlies bij een schijf-crash tot een minimum beperkt.

Geen IO- of CPU-limieten

Bij Webcolors webhosting heeft u geen limieten op IO-operaties en CPU-cyclus. Wij zorgen er voor dat er genoeg capaciteit beschikbaar is.

 

Console toegang

Webcolors webhosting biedt een duidelijke console toegang.

Veel configuratie opties

Webcolors webhosting biedt alle populaire OSen, control panels en voor een bepaalde functie geoptimaliseerde Applicatie VPS images aan.

 

Uw eigen kernel

U kunt uw zelf gecompileerde kernel booten via de interface.

Xen virtualisatie

Middels de Xen virtualisatie weet u zeker dat uw RAM en harddisk echt van u zijn en niet met andere gebruikers wordt gedeeld.

 

Scherp geprijsd

Webcolors webhosting heeft scherp geprijsde volledig redundante virtuele servers.

Informatie